Valentijnsdiner bij u thuis

Wilt u uw geliefde op een originele wijze verrassen en niet in een restaurant zitten tussen allemaal stelletjes? Reserveer dan een romantisch diner van Chef Nicolas.

In deze nieuwsbrief aandacht voor:
–          Wijn&Spijs Proeverij
–          Valentijnsdiner
–          Nieuw menu de janvier

Nieuw menu
Na de feestdagen met uitgebreide diners, oliebollen en appelflappen bent u nu vast toe aan een lichter menu. Daarom heeft Chef Nicolas een nieuw en fris Menu de janvier samengesteld. Bekijk, bewonder en reserveer.

Valentijnsdiner
Over bijna een maand is het zover: dan is het de dag van l’amour. Oftewel, Valentijnsdag. Wilt u uw geliefde op een originele wijze verrassen en niet in een restaurant zitten tussen allemaal stelletjes? Reserveer dan nu een lunch of diner van Chef Nicolas en geniet van een romantisch samenzijn met uw geliefde in uw eigen sfeervolle huiskamer.

Wijn & Spijs Proeverij
Op zondag 29 januari organiseert Chef Nicolas in samenwerking met sommelier Eric een Wijn&Spijs Proeverij in IJsselstein. Chef Nicolas serveert een heerlijk 5-gangen amusemenu en Eric verzorgt de passende wijn bij elke gang. Uiteraard wordt bij elke wijn uitleg en informatie gegeven. Dit is de ideale gelegenheid om nieuwe smaakcombinaties te leren kennen.

Proeverij bij u thuis
Het is mogelijk om een Wijn&Spijs proeverij bij u thuis te verzorgen. De kosten zijn 30euro per persoon, bij een minimum van 8 deelnemers. Als gastheer/  –vrouw krijgt u de proeverij cadeau van Chef Nicolas. Nodig vrienden, familie of collega’s uit voor een leerzame maar vooral gezellige activiteit bij u thuis.

Wijn-spijsmiddag
Datum: 29 januari
Locatie: IJsselstein
Tijdstip: 15u – 17u
Kosten: € 30,- per persoon
Aanmelden uitsluitend via mail: info@chefnicolas.com. Vol=vol!

A bientot!

Comments are closed.