Foodtruck huren

Wilt u een foodtruck huren ter aankleding van uw evenement? Of om op locatie te kunnen koken? De oldtimer Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is te huur per dagdeel. Hiermee heeft u een karakteristieke eye-catcher en daarnaast is de Foodtruck compleet voorzien van koelkast, oven, gasfornuis en werkruimte.

Foodtruck huren per dag vanaf € 350,-

De Foodtruck van Chef Nicolas is te huur vanaf € 350,- per dag, exclusief reiskosten à € 0,90 per/km vanuit IJsselstein (UT). De Foodtruck wordt schoon afgeleverd en na afloop weer opgehaald.

Klik hieronder voor een vrijblijvende offerte of meer informatie:

Over Citroën HY

De Citroën HY is een bestelbus van Citroën die werd geproduceerd tussen 1947 en 1982. Met zijn karakteristieke ‘golfplaatcarrosserie’ was de HY een bekende verschijning in Europa. Maar liefst 34 jaar lang bleef deze auto vrijwel onveranderd in productie, een absoluut record voor een bestelwagen. Er zijn in totaal wereldwijd 475.000 exemplaren gebouwd.

Oldtimer op locatie
De HY is in vele honderden varianten verschenen: veewagens, pick-ups, hoogwerkers, ambulances, laboratoria, ventwagens, camper en tegenwoordig ook als horecaverkoopwagen. De Citroën HY uit 1980 van Chef Nicolas is voorzien van gasfornuis, 2 ovens, koelkast en een kraan. Zo kan hij op iedere gewenste locatie een heerlijk diner of smaakvolle amuses verzorgen.

Comments are closed.