Over Chef Nicolas

Ik ben Nicolas Gandon, geboren en opgegroeid in Bretagne, Frankrijk. Koken is mijn vak en mijn passie. Ik woon sinds 2008 in Nederland vanwege l’amour.

Wereldkeuken
Na het afronden van mijn opleiding in 2003 aan de Hotelschool in Laval (Frankrijk) heb ik mijn vak als kok gebruikt om te gaan reizen. Zo heb ik in Frankrijk, Corsica, Zwitserland, Engeland, Sint-Maarten en Australië gewerkt. Dankzij deze reizen heb ik op culinair gebied veel kennis opgedaan en daarnaast heb ik mij persoonlijk ontwikkeld. Van iedere bestemming heb ik weer andere smaken, gerechten en ideeën meegekregen.

Seizoensproducten
Ik werk graag met verse producten uit het seizoen. Ik werk netjes en secuur met liefde voor het vak. Mijn gerechten zijn smaakvol en geraffineerd en ik besteed veel aandacht aan de presentatie. Mijn oud-collega’s bewonderen mijn creativiteit.

Werkervaring
In Nederland heb ik gewerkt bij restaurant Envy in Amsterdam, restaurant Wilhelminapark in Utrecht (inmiddels gesloten) en restaurant Marnemoende in IJsselstein. En nu ben ik sinds 2011 met veel plezier en enthousiasme aan het werk als chef aan huis en verzorg ik lunch, borrel, diner, walking dinner en buffet op locaties door heel Nederland.

Oldtimer catering bus
Sinds november 2012 reis ik door het hele land met mijn Citroën HY uit 1980. Hiermee sta ik op (culinaire) evenementen en op diverse privé of zakelijke gelegenheden zoals een bruiloft of personeelsfeest. Voor meer informatie over deze bus en de mogelijkheden, neemt u contact met mij op via tel.: 06-1777 2583 of info@chefnicolas.com.

In 2015 ontving ik de 24Kitchen Foodtruck Award!

Comments are closed.