Kosten bij annuleren

Wijzigen/ annuleren van een reservering
Uiteraard gaan we er vanuit dat iedere reservering doorgaat en kijken we er naar uit om de culinaire invulling voor uw gezelschap te verzorgen. Maar soms komt er iets tussen, waardoor het aantal personen wijzigt of de borrel, het diner of Proeverij helaas niet door kan gaan. Gezien de vele voorbereidingstijd en kosten die Chef Nicolas maakt, hieronder een overzicht van de annuleringsvoorwaarden.

 

Annuleringsvoorwaarden:Bruiloft-op-locatie-Chef-Nicolas
Het wijzigen van het aantal personen of het annuleren van de reservering kan tot uiterlijk 72 uur voor aanvang kosteloos worden gedaan anders zijn wij helaas genoodzaakt, ongeacht de reden voor annuleren/wijzigen, 50% van de totale kosten in rekening te brengen. Bij het wijzigen van het aantal personen of het annuleren van de reservering binnen 24 uur zijn wij genoodzaakt 100% van de totale kosten in rekening te brengen.

Our terms and conditions are:
Changing the amount of persons without charge is possible till 72 hours before the reservation. Changing the amount of persons between 72 till 24 hours before the reservation we have to charge 50 % of the costs. By changing the amount of persons within 24 hours before the reservation we will charge 100%.

 

Comments are closed.