Menu met ‘wit goud’

Aspergemenu Chef NicolasHet aspergeseizoen is aangebroken en dat is reden genoeg voor Chef Nicolas om een verrassend vijf-gangen menu samen te stellen rondom het ‘witte goud’ onder de groenten. In Nederland duurt het aspergeseizoen gemiddeld twee maanden. Volgens traditie wordt er geoogst  vanaf de tweede donderdag in april tot 24 juni.

U hoeft niet de deur uit om te genieten van een exclusief aspergediner voor slechts € 60,- pp bij u thuis met vrienden, collega’s of familie. Chef Nicolas heeft bij iedere gang een passende wijn uitgezocht, zodat u geniet van tongstrelende wijn-spijs combinaties.

U heeft een ontspannen avond en alle tijd en aandacht voor uw gasten. Naar de keuken heeft u geen omkijken, want deze laat Chef Nicolas blinkend schoon achter.

Wilt u kennis maken met de kookkunsten van Chef Nicolas? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak en hij neemt een kleine selectie van twee amuses mee, die u vrijblijvend kunt proeven. Specifieke wensen zijn uiteraard bespreekbaar.

A Bientôt!
Chef Nicolas

Comments are closed.