Geheel verzorgd kerstdiner door Chef Nicolas

Begint de stress voor het kerstmenu te stijgen en heeft u geen idee wat u voor uw familie moet klaarmaken of gewoon geen zin om in de keuken te staan? Chef Nicolas bereidt bij u thuis een uitgebreid kerstdiner. Zo heeft u alle aandacht en rust voor uw gasten.

– Menu de Noël (kerstmenu) nu online op www.chefnicolas.com

– Kookdemonstratie Chef Nicolas bij kookwinkel Paul van Dillen

– Bezoek de Fashion Sale en proef de hapjes van Chef Nicolas

Menu Noël
De dagen worden korter, ’s avonds gaan de kaarsjes of de openhaard aan en voor u het weet is het zover… Dan zit u in de decembermaand met uw vrienden, familie of collega’s aan tafel voor het jaarlijkse kerstdiner. Om stress op het laatste moment te voorkomen en te zorgen dat u zelf eens echt geniet van het samenzijn met uw gasten, bereidt Chef Nicolas bij u thuis een traditioneel Frans kerstdiner.

U kunt Chef Nicolas ook inschakelen voor de geheel verzorging van een kerstborrel met collega’s, vrienden of familie. Het enige dat u hoeft te doen is tijdig contact opnemen met Chef Nicolas, hij regelt vervolgens de rest!

Chef Nicolas in Aktie!
Bent u benieuwd naar de kookkunsten en bijzondere creaties van Chef Nicolas? Kom dan op zaterdag 26 november naar Paul van Dillen op het Vredenburg in Utrecht. In deze exclusieve kookwinkel zal deze chef aan huis tussen 11:00u. en 16:00u. een aantal hapjes uit zijn menu bereiden die u daar kunt proeven. Ook is het dé gelegenheid om met Chef Nicolas te spreken over de mogelijkheden voor een diner of borrel bij u thuis.

Fashion Sale en hapjes proeven voor de dames!
Op zaterdag 19 november zijn alle dames van harte welkom om kennis te maken met de kookkunsten van Chef Nicolas tijdens de Fashion Sale. Tussen 15u. en 18:30u. kunt u gezellig shoppen onder het genot van een hapje en drankje verzorgd door Chef Nicolas. Dit alles in de knusse en gemoedelijke sfeer van Huize Gandon te IJsselstein. Wilt u ook even komen kijken, shoppen en vooral proeven? Stuur dan een bericht naar info@chefnicolas.com en laat even weten met hoeveel dames u van plan bent om langs te komen.

A bientôt op locatie of bij u thuis!

Chef Nicolas

Comments are closed.